Magunkról

Az 1995-től működő és azóta is 100%-osan magyar tulajdonban levő, évről-évre dinamikusan fejlődő cég egy korszerű és modern élelmiszeripari vállalattá nőtte ki magát. Az egyre növekvő bel- és külföldi értékesítés, valamint a kiélezett piaci verseny megkövetelte gyártóüzemeink bővítését, csakúgy, mint a legmodernebb technológia kiépítését. A Nébar Kft. a legmagasabb szintű minőségbiztosítási rendszerrel működik (IFS). Cégünk olyan eljárásokkal és modern gépparkkal dolgozik, mely a legszigorúbb elvárásoknak is megfelel.

Üzleti filozófiánk: élelmiszeripari vállalatként arra törekszünk, hogy vásárlóinknak a korszerű táplálkozás igényeinek megfelelő, kiváló minőségű termékeket fejlesszünk ki. Családi vállalkozásunk meghatározó alapja az emberközpontú gondolkodás, a családias légkör megtartása és a partnerekkel való közvetlen, bensőséges kapcsolattartás.

Lapkenyér termékcsaládunkba különböző, a magyar piacon egyedülálló élesztő nélküli, gluténmentes, BIO és csökkentett szénhidráttartalmú lapkenyerek, kóser pászkák és crackerek tartoznak, melyek gyártásához kizárólag természetes alapanyagokat használunk fel, ezzel támogatva az egészséges, alacsony zsírtartalmú és kiegyensúlyozott étrendet. Termékeink kiváló minőségének garanciája a különleges, saját fejlesztésű sütési technológia, melynek köszönhetően extra ropogós és egyenletesen átsült lapkenyeret tudunk gyártani.

Cégünk olajos magvak száraz technológiás hőkezelésével, pörkölésével és további feldolgozásával külön gyártóüzemben foglalkozik.