Technológia

Olajos magvak száraz technológiás feldolgozása sütő-és édesipari felhasználásra és kereskedelmi célokra :

 Olajos magvak pörkölése: mák, dió, mogyoró, tökmag, búzacsíra.

 Magvak darálása, kockázása, pasztásítása.

 Krémek gyártása: dió-, mák-, kakaós dió- és mogyorókrémek.

 Sütőipari töltelékek készítése: mák-, dió- és diópotló töltelékek.

 Ét- és tejbevonók gyártása.

 Sütőüzemünkben lapkenyerek készítése (pl. pászkák).

 Termékfejlesztés, kutatás.

 Egyedi élelmiszeripari gépek, pörkölők tervezése és kivitelezése.

Technológia

Korszerű technológia alkalmazása.

ISO 9002-HACCP minőségbiztosítási rendszer.

A modern táplálkozás termékei.