Cégünkről

100%-ban magyar családi vállalkozásunk története több mint 25 évvel ezelőtt kezdődött. Hosszú évek alatt gyártói portfóliónk számos fejlesztésen és bővítésen ment keresztül. Kezdetekben gyártósorunk olajos magvak pörkölésére és hőkezelésére specializálódott, majd a fokozatosan fejlődő piaci ismereteknek és kapcsolatoknak köszönhetően elindítottuk az édesipari krémek és bevonók gyártását. Robbanásszerű fordulat volt életünkben, mikor az újabb innovációt keresve, több mint 10 évvel ezelőtt elindultunk a sütőipar irányába is, hisz azóta Magyarország piacvezető lapkenyér gyártó és forgalmazó vállalatává nőttük ki magunkat. Felismertük, hogy napjainkban a lapkenyér fogyasztása egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hagyományos kenyerekkel szemben, hisz nemcsak kiváló „kenyér helyettesítő”, de egyben egy remek ropogtatnivaló is.
Gyárunk Baján találaható és az egyik legszigorúbb nemzetközi élelmiszerbiztonsági sztenderdnek tartott, évente megújított IFS tanúsítvánnyal rendelkezik. 

Mára a cég vezetését átvette a család második generációja és azon dolgozunk, hogy az eddig elért sikereket továbbvigyük, a cég hírnevét tovább erősítsük.  A 2021-es év újabb fejlesztéseket és ezzel párhuzamosan újabb termékkategóriák indulását hozza, melyről büszkén számolunk majd be honlapunkon és közösségi média oldalainkon.  

CÉLUNK, hogy egészséges termékeinken keresztül erősítsük partnereinkben és fogyasztóinkban a tudatos életmódra és táplálkozásra való törekvést.

TÖREKSZÜNK ARRA, hogy vásárlóink táplálkozási szokásait folyton szem előtt tartva, olyan természetes, kiváló minőségű és ízletes termékeket fejlesszünk ki, amelyek mindig találkoznak az aktuális fogyasztói trendekkel.

BÜSZKÉK VAGYUNK arra, hogy piacvezető vállalatok portfóliójukat az általunk kifejlesztett termékekkel bővítették ki. Az ő támogatásukkal lapkenyereink évről évre új nemzetközi piacokat hódítanak meg és mára már számos európai hiper- és szupermarket, bio szaküzlet, drogéria és patikahálózat polcain megvásárolhatóak. A folyamatosan növekvő kereslet kielégítésére cégünk olyan prémium termékcsaládot fejlesztett ki, mely elnyerte a hazai és külföldi fogyasztók teljes körű bizalmát.

IFS és BIO tanúsítványok