Hírek / Aktualitások

Az év fagylaltja Nébar NaturPro pasztával készült!

Az év fagylaltja 2022 verseny győztes fagylaltja a SZŐKE ZSERBÓ!!!

Aranyérmes és egyben az ÉV FAGYLALTJA vándorkupa győztese:

Dobó Norbert (Füredi Fagyizó, Balatonfüred)

Nagy-nagy öröm számunkra, hogy Norbert a Nébar NaturPro dió- és pekándiópasztát használja fagylaltja elkészítéséhez.

Emellett a mentes kategória ezüstérmese: TÖK JÓ (Böröczky-Asztalos Ágnes, Margaréta fagyizó, Balatonszemes) szintén a Nébar NaturPro 100% tökmagpasztát tartalmazza.

Szívből gratulálunk a díjazottaknak!

Reméljük minél hamarabb lesz lehetőségetek megkóstolni a remekműveket!

A Nébar NaturPro márkacsalád 100%-os magkrémjei elnyerték az év innovációja, Inno d’Or 2022 díjat

A Trade magazin által szervezett eseményen több népszerű hazai márka mellé került be a Nébar NaturPro 100%-os magkrém családja. Olyannyira jól szerepelt, hogy élelmiszer kategóriában elnyertük a díjat.
A tavalyi évben debütált márka és termékcsalád sok-sok pozitív visszajelzést generált, melyet ezúton is köszönünk. Továbbra is célunk tiszta, természetes élelmiszert kínálni fogyasztóink számára. Szem előtt tartjuk, hogy értéket adjunk át fogyasztóinknak és az egészségtudatos táplálkozást segítsük. Folyamatos fejlesztések folynak cégünknél, hogy az elnyert elismerést megtartsuk és emelni tudjunk a színvonalon, termékkínálaton.
Nagyon büszkék vagyunk a termékeinkre. Egyre több helyen elérhetőek a magkrémek, amely azt mutatja, hogy ti is szívesen fogyasztjátok. De nem áll itt meg a munka, folyamatosan bővítjük a boltok listáját, hogy az ország minden részére eljuthasson a kis üvegbe zárt vitalitás.
A hol kapható menüpont alatt most is egyszerűen tudsz keresni, lakóhelyedhez legközelebbi boltot megtalálni. 

Az új gyárépület elkészült.

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a fejlesztések révbeértek. A 2020-ban elnyert pályázat nyomán egy új gyárépüket emelkedik most ki a Nébar Kft területén. Egy teljesen új gépsor kapott helyet az új sütőipari csarnokrészben, melyet automata dobozolóval is megspékeltünk. Emellett sok kisebb változtatás is történt.
Ezen fejlesztéseknek hála innentől még gyorsabb és pontosabb kiszolgálást kapnak mind belföldi és külföldi partnereink. Az új technológia remekül működik, a termékeink szinte még roppanósabbak és új ízek, hozzávalók kipróbálása folyamatosan folyik.
Reméljük ezzel még több fogyasztónk találja meg a számára legmegfelelőbb lapkenyeret változatos kínálatunkból.
De itt nem áll meg a történet, újabb nagy munkák veszik kezdetüket hamarosan…

Nagy erőkkel folynak a fejlesztések
Nébar Kft.-nél

A részben pályázati támogatásból indított fejlesztési projektnek köszönhetően már áll az új gyárcsarnok szerkezete és az oldalpanelek is hamarosan mind a helyükre kerülnek. A terveknek megfelelően, alvállalkozóink hathatós munkájának köszönhetően, az eredeti ütemtervet tudjuk tartani és 2021-es év közepétől már minden új technológiai fejlesztésünk bevetésre készen várja, hogy gyorsan és magas színvonalon szolgálja ki partnereinket.