Magkrém feltét kaporral

Hozzávalók (2 főre): 

– 25 g lenmag 
– 2 ek Naturpro szezámmagkrém 
– 2-3 evőkanál olívaolaj (extra szűz) 
– 0,5 gerezd fokhagyma 
– 1 fél vöröshagyma 
– 1 tk kapor 
– 0,5 dl víz 
– csipet só (természetes, nem finomított) 
– tört bors 

Kávédarálón daráld le a lenmagot. Tisztítsd meg és darabold fel a hagymákat. Ezután mehet a botmixer táljába a darált lenmag és a szezámmagkrém, az aprított hagymákat, az olívaolajat, a vizet, a sót, borsot add hozzá és pürésítsd össze alaposan, majd keverd hozzá a kaprot. Helyettesítheted más zöldfűszerrel, ha ez nem a te ízvilágod. Naturpro bio búza vagy tönköly lapkenyerünkkel remek párosítás.