Cookie / süti kezelés
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a nebar.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.
Tudjon meg többet…
Rendben
Nem fogadom el

Paszták


Családi vállalkozásunkat Európa szívében, Magyarországon alapítottuk 25 évvel ezelőtt, mikor a kezdeti technológiánkon átengedett földimogyoró illata először betöltötte az üzem minden zugát.

A több évtizedes tapasztalat hozzásegített minket ahhoz, hogy partnereink számára mára már a legkülönbözőbb olajos magvak (napraforgó, szezámmag, tökmag, földimogyoró, lenmag, diófélék, mák) pörkölését is tudjuk biztosítani és kiváló minőségű pasztákat, magkrémeket készíteni belőlük.

 

Mi is a paszta?

A paszta nem más, mint a teljes mag saját olajtartalmának köszönhető krémes állagra változtatása, megfelelő technológia segítségével. A krém magtartalma közel 100%, a krémes, homogén és könnyen kezelhető állag elérése érdekében emulgeálószert adunk.

Pasztáink a legkiválóbb minőségű alapanyagokból készülnek, egészséges és finom ízeket hozva el minden olyan cukrászdába, ahol fontos, hogy zamatokban és tápértékben egyaránt gazdag sütemények, fagylaltok, pralinék és egyéb péksütemények kerüljenek a vendégek tányérjára.

Küldetésünk, hogy pasztáink minél inkább beépüljenek a mindennapi étkezéseinkbe, egyrészt mert rendkívül egészségesek, másrészt mert fantasztikusan finomak.

 

Az olajos magvakból készült pasztáink kiváló minőségének a titka

  1. Nagy gondossággal és szaktudással pörköljük az osztályozott magokat
  2. Több évtizedes pörkölési know-how-val rendelkezünk
  3. A gyártáshoz kizárólag természetes alapanyagokat használunk fel
  4. Pasztáink hozzáadott cukrokat és térfogatnövelő szereket nem tartalmaznak

 

Így fogyaszd!

A magkrémek felhasználásának számtalan módja van:

  • Cukrászati krémek, torták és pralinék ízesítésére
  • Kiváló fagylalt alapanyag
  • Szendvicskrémek készítéséhez
  • Krémlevesekhez
  • Smooothiekba és turmixokba keverve
  • Salátákhoz

 

Hogyan tárold?

Pasztáink tartósítószert nem tartalmaznak, így felbontás után ajánlott hűtőben vagy hűvös helyen tárolni, hogy minél tovább megőrizzék minőségüket. Amely krém nem tartalmaz emulgeálószert, azoknál néhány hét után a krém felületén olajréteget figyelhetünk meg. Ez a mag saját olajtartalma, melyet fogyasztás előtt keverj vissza a krémbe!